over Iske

ons team

Bij Iske werken we alleen met ervaren koeriers en planners. U bent er hierdoor van verzekerd dat uw zending zowel nationaal als internationaal, altijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw opdrachten te verwerken. Kortom: heeft u een keer haastige spoed, dat gaat altijd goed. Bel ons gerust, dan zorgen wij voor de uitzondering op de regel.

wat en waar bezorgen wij?

Wij bezorgen, in principe, alles wat over de weg te vervoeren is, ongeacht omvang of inhoud. Ook bij speciale transporten bieden we u een goede oplossing. Daarbij hanteren we tarieven op maat. En we bezorgen overal. Uw zending wordt altijd op tijd afgeleverd, bovendien is deze gratis verzekerd.

Wij verzorgen transporten binnen uw regio, landelijk of naar het buitenland, met een tweewieler of met een bestelwagen, wij bieden alle mogelijkheden. Bovendien hebben wij een landelijke dekking zodat wij zendingen altijd en overal kunnen ophalen en afleveren. We leveren snel en, misschien nog wel belangrijker, correct. We rijden alleen met vaste chauffeurs en een herkenbaar wagenpark.

Haastige spoed, altijd goed!

U heeft wel eens een spoedzending? Een pakje dat razendsnel van A naar B moet? En u moet er van op aan kunnen? Iske Express Services is de uitzondering op de regel: haastige spoed gaat bij ons altijd goed. Waarom? Wij zijn ruim twee decennia een betrouwbaar koeriersbedrijf. Zaken als kwaliteit, continuïteit en maatwerk zijn onze sterke punten. Met tarieven op maat, en met goed overleg over de voorwaarden. Wat wij met u afspreken wordt stipt nagekomen. Bovendien hoeft het niet duur te zijn, informeert u eens naar onze speciale randstadtarieven!